Individuele sessies en Persoonlijke begeleiding.


Het aanbod van BrightInnerBody is er voor iedereen die in plaats van vooral denken en doen, meer wil voelen, ervaren, zijn en genieten. Ervaar meer ontspanning en vitaliteit. Kom meer in contact met jezelf, je lichaam en je potentieel.

BodyMind-Exploration
Body-De-Armouring
Biodynamic-Breath
Body-Reconnection

Sessies in het kort
Aan het begin van iedere sessie stemmen we af wat jij wenst, wat jou lichaam nodig heeft, waar je naar verlangt. Dan komen we vanzelf de belemmerende patronen tegen; fight, flight, freeze, faint of varianten daarvan. Alle sessies zijn lichaamsgericht, want de aangeleerde en opgebouwde patronen zitten in je lichaam. Beter gezegd; in je lichaam-geest, die een geheel vormen. De patronen komen voort uit overlevingsstrategieën, die je hebt ingezet als foetus, baby, kleuter, peuter en jong kind (ook wel 'ontwikkelingstrauma' genoemd). Voor alle sessies geldt dat diverse methodes en interventies afwisselend in te zetten zijn, al naar gelang wat past bij jou en het beste werkt. Dat kan zonder aanraking en met aanraking (op huid of kleding). Bij de lichaamsgerichte therapie, coaching of personal training gebruik ik Body De-Armouring en/of Fascia-Release Strokes. Dat combineer ik met Body & Breath Trauma-Release (de natuurlijke release die optreedt) en met Whole Body Focusing (aandacht en intentie bij het proces). De sessies eindigen met een korte tijd om na te voelen. Ik raad aan om jezelf een traject van meerdere sessies te gunnen als onderdeel van je ontwikkeling en heling.

1. Soort sessie 2. Locatie 3. Datum en Tijd 4. Contactgegevens

Soort sessie

Of lees meer over de sessies

Locatie

Datum en Tijd

Op welke locatie?

Kies eerst een datum, daarna een begintijd.
Per boeking één sessie. Laat bij meerdere boekingen een periode van één à twee weken tussen de sessies in.

Contactgegevens

1. Soort sessie, 2. Locate, 3. Datum/Tijd en 4. Contactgegevens ingevuld?
Klik dan op VERSTUREN hieronder en er verschijnt een melding dat je boeking geslaagd is. Voor vragen, adviezen en informatie, neem contact op.

Bij boeking heb je geen ernstige fysieke klachten, geen (zware) operaties in de afgelopen twaalf maanden, geen ernstige psychische klachten en ben je niet zwanger. Door boeking ga je akkoord met de algemene voorwaarden, die op de website vermeld staan.

Lichaamswerk, Ademwerk en Traumawerk
Jezelf zijn. Gelukkig zijn. Gezond zijn. Succesvol zijn. Dat begint allemaal bij je innerlijke staat van zijn. Lichaamswerk, ademwerk en traumawerk van BrightInnerBody hebben een direct effect op de biologische, fysiologische, psychische en emotionele toestand van je lichaam en geest. Het is vooral geschikt voor je om:
- lekker(der) in je vel te zitten,
- minder spanning en zorgen, meer ontspanning en helderheid te hebben,
- meer te voelen, ervaren en genieten,
- meer levensenergie te voelen stromen,
- meer levenskracht, levensgenot en levensgeluk te ervaren,
- vrijer te zijn, ballast los te laten.

Vragen, adviezen en informatie?

Over ons

BrightInnerBody biedt lichaamsgerichte therapie en coaching aan mensen die via lichaamservaring en lichaamsbeleving beter in contact willen komen met en willen verwerken wat er vast zit en in de weg zit in leven, werk en relaties.

KvK 70602115 | Utrecht e.o.