Individuele sessies en Persoonlijke begeleiding.


Iedereen wil geluk, gezondheid en groei. Om dit te bereiken ondersteunt BrightInnerBody mensen hierbij. Niet door diagnoses, analyses of praattherapie, maar door je innerlijke conditie (mentaal, fysiek, emotioneel), via lichaam, adem, beweging en aandacht, te versterken en je te brengen bij je kern en potentieel.

Wat: Pijnpunten, spierspanning en fasciaverharding in je lichaam losmaken.
Hoe: Door via gerichte aanraking druk uit te oefenen op het ‘lichaamspantser’.

Waarom: Blokkades verminderen en levensenergie laten stromen. Meer vitaliteit ervaren.

Prijs traject: eerste sessie van 2 uur en twee vervolgsessies van 1,5 uur voor EUR 320.
Prijs losse sessies: eerste sessie van 2 uur EUR 140 en vervolgsessies van 1,5 uur EUR 105.

Lees hieronder meer of boek je sessie

Body de-armouring bestaat uit het drukken op pijn- en spanningspunten over het hele lichaam, zodat de levensenergie vrijer in je kan stromen. Dit gebeurt op een gerichte, stevige en ook liefdevolle, aandachtige manier. Ook ademhaling en aandacht kunnen helpen om blokkades vrij te maken. Het drukken wissel ik tijdens sessies af met zachtere aanrakingen, massage en strekkingen. Hara awareness massage en buik/orgaan-fascia release zijn ook onderdeel van de body de-armouring. Bovendien werk ik tijdens de body de-armouring sessies energetisch en breng daarmee heling in je energielichaam op gang.

Body de-armouring werd al in oude tradities van natuurvolkeren als healing-methode gebruikt. Oosterse geneeswijzen zien psychosomatische klachten als blokkade van de levensenergie (chi, ki) in specifieke punten. In tantra wordt body de-armouring gebruikt om seksuele energie vrijer te kunnen laten stromen. Body de-armouring is gericht op het komen in een staat van expansie, ontspanning, vitaliteit, verbinding en creativiteit.

Wat: Hartenergie en bekkenenergie verbinden en allebei in je lichaam toestaan.
Hoe: Via afwisseling van in- en uitademing je hart- en bekkengebied opladen en ontladen.

Waarom: Een vrije energie-golf van bliss in het lichaam op gang brengen. Je vrij voelen.

Prijs traject: Eerste sessie van 2 uur en twee vervolgsessies van 1,5 uur voor EUR 320.
Prijs losse sessies: Eerste sessie van 2 uur EUR 140 en vervolgsessies van 1,5 uur EUR 105.

Lees hieronder meer of boek je sessie

Pelvic-Heart integration legt afwisselend de nadruk op de inademing en op de uitademing. Daarbij is je aandacht gericht op de stroom van energie (naar binnen en buiten, naar omlaag en omhoog). Extra aandacht is er voor blokkades die je in jezelf tegen kan komen. Daarbij kan lichaamsbeweging en lichaamswerk ondersteuning geven.  Als contractie en controle loslaten, kom je bij je innerlijke gevoelens en emoties, sensualiteit en levenslust.

Pelvic-Heart integration is een dynamisch onderzoek en oefening van het vrijuit expressie geven aan jezelf en tegelijkertijd ook volledig ervaren in jezelf. Behalve het dynamische is er ook ruimte voor de harmoniserende en helende uitwerking van de ademhaling en het energiewerk en er is tijd voor integratie.

Wat: Met aandacht contact maken met je lichaam en wat er in je leeft. Uit je hoofd, in je lijf.
Hoe: Door het onderzoeken en verwerken van de eigen sensaties, emoties en betekenissen.

Waarom: Je lichaamsbewustzijn en lichaamsbeleving versterken. Meer gemak in je leven ervaren.

Prijs traject: eerste sessie van 1,5 uur en vier vervolgsessies van 75 minuten voor EUR 440.
Prijs losse sessies: eerste sessie van 1,5 uur EUR 110 en vervolgsessies van 75 minuten EUR 90.

Lees hieronder meer of boek je sessie

Body re-connection brengt je meer in je lichaam, je basis en bij het voelen van wie jij bent, ook ten opzichte van (anderen in) je omgeving. Je leert (opnieuw) luisteren én handelen naar je lichaamssignalen en je emoties en gevoelens. Dat doen we samen door aandacht, adem, aanraking, (fascia-) strekking, aarding, uitlijning en centrering. Dit gaat op een manier die afgestemd is op jouw lichaam en die jou ondersteunt in je verdere ontwikkeling. Met lichaamsgerichte coaching begeleid ik je in het vinden van je eigen balans en je eigen ritme. De begeleiding is zonder aanraking en kan, als dat jou ondersteunt en vooruit brengt, ook met aanraking (op huid en/of kleding). Je krijgt personal training in body-mindfulness, core awareness en zelf-regulering. Voor thuis kan ik je praktijkoefeningen meegeven die je kunt doen. Je gaat je meer ontspannen, krijgt meer zelfvertrouwen en meer zelfinzicht.

Wat: Je eigen behoeften verkennen en leren vervullen. Grenzen leren aan te geven.
Hoe: Het innerlijk conflict opzoeken tussen wat ‘moet’ en wat je wilt.

Waarom: Meer leven zoals jij wilt in plaats van teveel aanpassing aan de omgeving.

Prijs traject: eerste sessie van 1,5 uur en vier vervolgsessies van 75 minuten voor EUR 440.
Prijs losse sessies: eerste sessie van 1,5 uur EUR 110 en vervolgsessies van 75 minuten EUR 90.

Lees hieronder meer of boek je sessie

Body re-sourcing betekent aandacht schenken aan jezelf, jouw behoeften en de vervulling daarvan. We onderzoeken hoe het is voor je om gevoelens en behoeften te uiten, grenzen aan te geven en om positieve ervaringen te hebben; overvloed, levendigheid, voldoening en verrijking. Body re-connection gaat heel erg over afstemming op jezelf en wat jij belangrijk vindt. Dat kan lastig zijn als je gewend bent geraakt je vooral op anderen af te stemmen en aan hen aan te passen.

Vragen, adviezen en informatie?

Over ons

BrightInnerBody biedt trajecten en sessies aan met Body de-armouring, Pelvic-Heart integration, Body re-connection en Body re-sourcing.

KvK 70602115 | Utrecht e.o.