Individuele sessies en Persoonlijke begeleiding.


Iedereen wil geluk, gezondheid en groei. Om dit te bereiken ondersteunt BrightInnerBody mensen hierbij. Niet door diagnoses, analyses of praattherapie, maar door je lichaamsbewustzijn en innerlijke conditie te versterken en je te brengen bij je kern en potentieel.

Wat: Verkennen van vaste bodymind-patronen en gewenste ontwikkelingsrichting.
Waarom: Je belemmeringen, behoeften en mogelijkheden ontdekken.

Hoeveel: Een sessie (50 minuten) ter oriëntatie voor de start van een traject.
Hoe duur: Prijs per sessie EUR 40.

Lees hieronder meer of boek je sessie

Bodymind exploration is een sessie ter oriëntatie voor jou. Samen verkennen we wat je eigenlijk, ten diepste, wilt en wenst in je leven en je werk. En daarbij gaan we na wat jou blokkeert en belemmert. Wat zijn jouw bodymind-patronen? Inzicht hierin, zonder oordeel, is heel waardevol. Verder verkennen we welk soort sessies het beste bij jou past. Alle sessies van BrightInnerBody zijn lichaamsgericht, maar dat kan puur lichaamswerk zijn of met nadruk op ademhaling of vooral vanuit, naar jezelf en je lichaam gerichte, aandacht. Een combinatie is ook mogelijk. Uiteindelijk zijn de drie methoden van i) lichaamswerk, ii) ademwerk en iii) innerlijk werk niet echt van elkaar te scheiden.

Na de Bodymind exploration-sessie kun je vrijblijvend kiezen voor een traject van een aantal sessies. In Body de-armouring sessies zit het meeste lichaamswerk, Biodynamic breath sessies bevatten meer ademwerk en Body re-connection sessies starten vanuit innerlijk werk (aandacht) en voegen beweging, aanraking, ademhaling toe. Allemaal zijn ze gericht op meer geluk, gezondheid en groei

Wat: Via druk op ‘pijnpunten’ je lichaam ontpantseren.
Waarom: Je levensenergie, levenskracht en levenslust opnieuw ervaren.

Hoeveel: Een traject van 3 sessies of een losse sessie (2 uur of 1,5 uur) met lichaamswerk.
Hoe duur: Prijs traject EUR 275 (eerste sessie van 2 uur en twee vervolgsessies van 1, 5 uur). Prijs per losse sessie EUR 120 (2 uur) of EUR 90 (1,5 uur).

Lees hieronder meer of boek je sessie

Body de-armouring bestaat uit het drukken op ‘pijnpunten’ over het hele lichaam, zodat de levensenergie vrijer in je kan stromen. Dit gebeurt op een gerichte, stevige en ook liefdevolle, aandachtige manier. Het drukken wissel ik tijdens sessies af met zachtere aanrakingen, massage, strekkingen en strijkingen. Daarbij maak ik gebruik van oa. ontspanningsmassage, thai yoga massage, hara awareness massage en fascia release. Ook werk ik tijdens de body de-armouring sessies energetisch en breng daarmee heling in je energielichaam op gang.

Body de-armouring werd al in oude tradities van natuurvolkeren als healing-methode gebruikt. Ook is er overeenkomst met Oosterse geneeswijzen die psychosomatische klachten zien als blokkade van de levensenergie (chi, ki) in specifieke punten. In tantra wordt body de-armouring gebruikt om seksuele energie vrijer te kunnen laten stromen. Body de-armouring is gericht op het komen in een staat van expansie, ontspanning, vitaliteit, verbinding en creativiteit.

Wat: Via ademhaling vrijer maken van je lichaam.
Waarom: De natuurlijke release van spanning en trauma in gang zetten.

Hoeveel: Een traject van 6 sessies (1,5 uur) of een losse vervolgsessie (1,5 uur) met ademwerk.
Hoe duur: Prijs traject EUR 475. Prijs per vervolgsessie EUR 90.

Lees hieronder meer of boek je sessie

Bij de Biodynamic breath sessies gebruiken we een dynamische ademhaling om je lichaam op te laden, waarna vervolgens vastzittende spanning en oude trauma’s losgelaten kunnen worden. Bij deze ademhaling verbind je in- en uitademing (geen adempauze). De extra energie en zuurstof die het lichaam binnenkrijgt, zet de natuurlijke release in gang van vastgehouden emoties en aangespannen lichaamsweefsel. Tijdens de sessie herhalen we dit een aantal keer. Na de openingssessie volgen vijf sessies waarmee we diverse segmenten van het lichaam langsgaan (oogsegment, mond/keel, borstgebied, middenrif/buik en bekkengebied).

Wat: Contact maken met jezelf, je kern en wat er in je leeft.
Waarom: Je lichaamsbewustzijn en je hart-, buik- en bekkencentra versterken.

Hoeveel: Een traject vanaf 6 sessies (75 minuten) of een vervolgsessie (75 minuten) met innerlijk werk.
Hoe duur: Prijs traject EUR 450 (6 sessies), EUR 650 (9 sessies), EUR 850 (12 sessies). Prijs per vervolgsessie EUR 80.

Lees hieronder meer of boek je sessie

Body re-connection brengt je meer in je lichaam, je basis en bij het voelen van wie jij bent en wat jouw grenzen en wensen zijn. Dat doen we samen door aandacht, adem, aanraking, (fascia-) strekking, aarding, uitlijning en centrering. Dit gaat op een manier die afgestemd is op jouw lichaam en die jou ondersteunt in je verdere ontwikkeling. Met lichaamsgerichte coaching begeleid ik je in het vinden van je eigen balans en je eigen ritme. De begeleiding is afwisselend met en zonder aanraking (op huid en/of kleding). Je krijgt personal training in body-mindfulness, core awareness en zelf-regulering. Voor thuis zijn er praktijkoefeningen die je kunt doen. Je gaat je meer ontspannen, krijgt meer zelfvertrouwen en meer zelfsturing.

Vragen, adviezen en informatie?

Over ons

BrightInnerBody biedt trajecten en sessies aan met Body de-armouring, Biodynamic Breath en Body re-connection. Weten wat bij je past en wat het kan opleveren? Start met Bodymind exploration.

KvK 70602115 | Utrecht e.o.